Uppdatera?? Ja, tack!

Jaha.. då höll jag inte vad jag lovade, att jag skulle bli bättre på att uppdatera!=(
vet inte riktigt va det kan bero på.. eller jo, jag prioriterar att göra andra saker före jag skriver i bloggen..
Sen verkar de inte vara så jätte många som läser mig blogg, få som kommenterar också.. det gör väl att man inte ger riktigt 100.. men de är dags att  göra nått åt det!

I helgen som var.. så hade jag och min sambo en taco-middag och en filmkväll, hur härligt som helst... bara tog det lugnt! lördag var det jobb för min del mellan 13-21, när jag var på väg hem ringde jag till min sambo.. tänkte kolla va de gjorde och så.. han hade besök av en gammal lumparpolare som bor här i GBG. Då fick jag frågan om jag ville hänga me ut?! Tjaa.. ok tänkte jag, det blev att jag kom hem och svidade om.. hällde i mig lite alkohol.. sen tog vi taxi in.
Väl ute så slurpade jag i mig 3 drinkar på nolltid, de var goda och smakade enbart som saft.. BAD! de gjorde ju sin lilla inverkan.. sen slutade jag köpa nått, de var säkrast.. bara lite vatten!
Mot halv två började jag gäspa och känna mig hungrig... tittade på klockan flera gånger och tänkte nu stänger väl stället snart... Jag hade hlet glömt bort att vi är i Sveriges näst största-stad, när krogarna har öppet till 3 och inte 2 som jag är van vid!
Vi blev kvar länge.. klockan var väl mot kvart i tre då vi klev ut därifrån.. sen gick vi längs avenyn för att få tag i en taxi.. efter mycket om och men så fick vi tag i en!
Innan vi va hemma och somnat var väl klockn halvfem-fem, trött och utmattad slocknade jag direkt!
Söndagen.. var som de flesta söndagarna, vi åkte i väg och handlade, såg tv, tränade o.s.v.

Nu i början på veckan här så är jag ledig, jobbar inte förrän på torsdag.. så nu försöker man sysselsätta sig med olika saker. Igår gjorde verkligen inte mycket, såg tv och slappade!
Idag så tvättar jag igen, nått måste man ju hitta på! men frustration kom över mig när jag kom till tvättstugan.. nån höll på att tvätta i båda maskinerna!! och det var inte bara typ 2 min kvar heller utan 20 min!
Hallåå.. jag är av den principen att när det är min tvätt-tid så är det min tvätt-tid! Ville eg. bara stänga av maskinen och slänga ut kläderna på golvet.. men är lite för snäll! väntade tills maskinerna var klara och sen la dom i deras tvättkorg! Oerhört snällt..ja!
Har svårt att gnälla ut öppet till personer, kan muttra hemma eller ut till min sambo.. måste bli bättre på det där, men man vill ju inte bete sig som en sur kärring heller!!
Ojaa.. jag vet I-landsproblem, helt obetydliga egentligen...=)

Ciao.

Laundry-day!

Happ.. då sitter man här och viker ihop tvättade och torktumlade underkläder och sockar!
I vanliga fall.. så  brukar jag och min sambo hjälpas åt att tvätta och så! men nu är han borta på jobb i
Lysekil, vilket innebär övernatting och sån skit!=/
Jag skulle om jag ville..kunna skita i att tvätta och så tar vi hand om tvättberget tillsammans, när vi har tid..typ på söndag!
Nu är det ju så att jag är för snäll.. och tar tag i att tvätta VÅR tvätt, hade inget bättre för mig och då slipper min sambo göra det!

*iiioooo* iiiiooo*toffelvarning*iiiiiooooo*iiioooo*

Jaa.. jag är fast! De brukar vara mer prat om att killar bli tofflar och så.. men va kallas en tjej då hon har samma beteende?

ohh my god...

Mamma??!!


New Handbag..

Okej... jag höll inte riktigt stenhårt i min plånbok.. jag föll för denna handväska.. fast mina ringar är i silver, mycket snyggare enligt mig! Jag kände att jag hade ingen större handväska.. där man kan proppa ner en massa saker och de ser fortf. snyggt ut! De jag menar med det att.. när man har jobbat klart och du ska dirket in till city-by-night efteråt är det ju bra om man kan klämma ner ett par finskor, fin-top, sminket och jaa..lite annat som man kan svida om till innan.. precis som jag gjorde i lördags och den här väskan uppfyllde precis mina önskemål! och bra pris hade den också 198:- det är min prisnivå det! 

                                                                           image6
 
Bild: Hm.com                                                                  

Dags att uppdatera!

Nu är det verkligen på tiden för en uppdatering!!

Ursäkta mig, att jag inte har skrivit på en vecka! Det har varit fullt ös här fram till nu!
Så.. kanske dags att skria av sig litegrann!

Sen förra veckan har det varit jobb, och på torsdagskvällen fick vi riktigt fiiin-besök! Våra vänner Emme och Chrille kom nerflygandes! Det skulle vara hos oss över helgen, men tyvärr var jag tvungen att jobba freda 15-21 och lördag 14-21 och söndag ledig! hade som inget val, hade just kommit tillbaka till götet, då kan man inte direkt gå till chefen och be om mer ledigt! Jag gjorde de bästa av det!
På fredagen klev vi upp tidigt och åkte in till stan och jag guidade våra norrlännigar runt affärerna, det blev en hel del shopping för deras del.. själv höll jag hårt i plånboken!=) Vid två lämnade jag dom ensamma till sitt öde, och begav mig till jobbet! min sambo åkte in till stan efter jobbet och mötte upp dem där! 
Efter jobbet blev jag så snällt upphämtad, och väl hemma hade de väntat med att äta middag..gullungarna! Så vi åt grillat kl 22.. senaste laget kanske.. men gott var det!=)  

Lördag blev det åter en tidigt morgon och vi begav oss ut på IKEA och lite andra affärer i närheten, bland annat en Jakt-affär..till chrilles förtjusing!=) Efter våran lunch blev jag skjutsad till jobbet och när jag var färdig på kvällen.. bytte jag om och snabbfixade till mig och tog spårvagnen in till stan, och mötte upp dem! De hade varit ute och käkat, vilket inte jag kunde va med på!!=( Vi begav oss till en sportbar och beställde drinkar och nachos..oerhört gott, alltså både drinken och nachosen..!!=) Jag var så trött och slut och det var de andra också så vi begav oss tillbaka hem till oss rätt så tidigt.. men de tog ett tag innan man somnade!

Det var riktigt tungt att stiga upp på söndagsmorronen!! man hade sovit allt för lite under helgen.. men vi hade ju bestämt att vi skulle till Liseberg och det var förbannat roligt, mycket skratt, skrik och allt möljligt! Perfekt lisebergs-väder hade vi ockå!=) Bara molningt, intget regn och ingen sol..perfekt temeratur! Efter många timmar där var det dags för emme och chrille att åka hem! Mycket tråkigt, men de har varit kul att ha dem här! Ni är så välkomna tillbaka!!=)

Söndagkväll hade vi inte så mycket till ork.. bara dega och sen sov vi! Måndag så.. jobbade jag ikväll, så det fanns inte så mycket tid att blogga!

Idag har jag dock varit ledig... var på ett möte på arbetsförmedlingen! *suck* vilket tragiskt ställe det är.. samma här nere som hemma i norrland!=/
Nää.. nu måste jag gå och göra lite saker, fixa och trixa lite som vanligt!!

Lovar att blogga bättre i fortsättingen!!

Ciao

Tillbaka till vardagen!

Ursäkta att det har dröjt med att uppdatera bloggen, men när man har semester.. så blir andra saker för priotiterade! Då var man tillbaka till vardagen igen, vi kom hem igår kl 21.30.. då blev de mest att springa över till statiol och inhandla lite  frukost och lite tv, sen sängen. Idag har jag också haft "semster" börjar jobba i morgon, sen har jag inten aninga om hur mycket eller lite det blir!

Har haft mycket att göra idag hittills, tvätt hela förmiddan.. sen en sväng på ikea för att returnera lite grejer, å köpa litegrann såklart!!=) Det blev två klappstolar å lite annat..
Nu sitter jag bara framför datorn och kopplar av en stund, men jag borde packa upp ur resväskan och fixa.. men just nu känner jag inte att jag har orken!

Joo, min semster har varit toppen! Efter förra inlägget har jag hunnit äta riktig goo maten, hunnit fylla år, träffat mina nära och kära och vara på fest i lördags. Det var min syster och hennes sambos 30+30 fest, det var oerhört skoj och lyckad fest! Vi hade livemusik, ett band som spelade country-musik! De var festens höjdpunkt.. mycket sång, dans när dom var i farten.. oerhört duktiga! Country-musik är riktigt bra egentligen, härligt drag i musiken.. man kan inte låta bli att stampa med fötterna!  =)
Fick även tillfälle att använda min nya "blus" här kommer en bild från i lördags.. och nej det blev inte 60-tals-frillan.. körde på lite 80-tals-frilla istället!=)


                                 image5

Nää.. nu ska jag gå och handla, så de kan bli lite middag här i kväll!=)

Ciao.


Tillbaka i schtaan!

Jaa, då har man varit hemma nu sen fredag-natt! Det känns enormt skönt, har verkligen längtat.. men jag hoppas man kan njuta av hemvistelsen, det känns lite tungt just nu när det bara regnar och regnar! Det har regnat konstant sen vi kom hit! Jag som trodde att jag skulle komma bort från regnet i GBG, men de måste ha följt med oss upp eller nått *suck*
Enligt väder-rapporter så kommer de blir bättre efter tisdag, men kan de inte vara bra redan på tisdag?? Det är då jag fyller år, och då vill man ju ha kanon väder!!

I går så gjorde jag, sambon och mina svärföräldrar stan, vi strosade lite grann och hamnade på Calles för en fika, riktigt gott! trots att Schtaaan inget är att jämföra med tex. Oslo eller Göteborg, där man kan gå i timmar och inte hunnit kolla igenom alla affärer än, här i schtaan tar det max en timme.. sen har du blivit less, men på ett sätt så är det ändå hemma! Å det är det som man saknar! Var femte person man såg var någon man kände eller var bekant med min sambo å så vidare,  i en större stad så kommer de aldrig att kännas så, man försvinner.

Försvinner och smälter in bland alla andra....


På kvällen tog vi taxi in, och åt på Kriti, schtaan grekiska restaurang.. guuu så gött!=) Sovlaki med potatisgratäng, vitlöksbröd, tzatsiki och massa annan vitlök! oj va vi alla fyra stank vitlök när vi gick därifrån.. men de är så gott så det gör absolut ingenting! Kvällen asvlutades med nån grogg eller två och lite film, sen blev det sängen.

Idag känner jag mig också riktigt trött, tror att det beror på vädret.. när det är grått å mulet dygnet runt, så kan man inte bli nått annat än trött, seg och lat! Sambon har dragit iväg med en kompis på fiske.. han kommer väl hem runt middan! själv så ska jag träffa mina girles ikväll! oj vad jag har saknat er!!=)

men före det blir det att ta en dusch, äta middag, träffa mina parenteser en snabbis och så.. sen så ses vi!=)


Ciao! 


Jaaa!!

Jaaa.. då gick man på semester då!=)
Är just hemkommen från jobbet, cyklade idag.. kl 5 på morronen, men lånade älsklingens
mountainbike, då jävlar fick man fart på benen.. å så raceade jag hem.. hade spinnigmusik på min mp3,
 bara susade förbi.. svetten rann bra! Har inte tränat på hela veckan pga av jobb, så därför tog man i lite extra!=)
Känner mig riktigt trött och slut nu, men jag har inte tid att stanna av, nu måste man ordna med lite saker.. duscha, diska och packa de sista.. vi åker ikväll halv åtta!! guu va ja längtar!!=)

Suprisen till mig i födelsedagspresent var från min familj och svärföräldrar.. även sambo var med på ett hörn! Har önskat "oss" en sängstomme från IKEA.. vi har sängborden i serien.. men jag var sugen att ha sängstommen också, så man får en riktigt säng.. inte bara resårbotten och fyra ben!! Så när jag kommer hem var den ihop monterad å färdig, nästan!=) Den är riktigt fin.. å känner mig supernöjd!
Tusen tack till alla berörda!!=)

 Näää.. nu måste jag kila vidare och göra en massa!
ska försöka uppdatera på min semster också, men vi får se hur mycket det blir!=)

Ciao


image2image3
Sänstomme och Sängbord "aspelunds" från IKEA

News in the closet..

                                     272577-1

Ha ha.. ursäkta mitt oerhört fula bildkollage!=) Men jag är inte så haj på data, så då får det bli som det blir!=)

Såhär ser de jag fann på rean ut, båda topparna köpt på Bik Bok(!!!) brukar aldrig handlar kläder där, men när det är rea brukar jag titta in och och fynda!
Den till vänster är ju inte riktigt min stil, lite gölli-göll- stuket, men ibland måste man ju få ha nått sånt också!
Jag ska abslout använda den, blir nog eventuellt på min födelesdag om en vecka. Den tillsammans med en jeanskjol och vita leggins, så blir det nog perfa!=)

Den svarta "blusen" är ju inte riktigt heller "jag" men, jag känner för en liten förändrign i mitt liv.. och ett bra ställe att börja på är väl i garderoben?? Den är tunn och sval, och blir perfekt då det är festligheter på G. Blir nog till nästa helg, då vi ska på 30+30 fest. Den och jeanskjol, svarta leggins och svarta ballerinas. På det en riktigt 60-tals frilla, med brett diadem.. jepp då var de bestämt!=)

Nu har jag verkligen countdown, på fredagkväll åker vi hem!! Där stannar vi i cirka 11 dar, och vi har fullbokat som vanligt!=) *

Läggdags..eller??

Jaa.. ett tag sen sist jag skrev igen, men de har som inte funnits tid, eller ork..
Orkar egentligen inte nu heller, men jag bestämde mig för att göra en liten ansträgning!=)

Helgen gick i jobbets tecken på lördag, men bara fram till lunch.. efter det lunchade jag å sambon ute och gick och strosade i affärer. Shopping blev det för min del.. inge skräll direkt, men egentligen så är det min älskling som skulle behöva lite nya saker! Aja, de kommer det också.. man få vara lite envis! För mig blev det två tröjor på rean brukar inte fynda på rean.. brukar tycka att de finns bara så kontiga grejer, men jag gjorde två riktigt bra fynd! För en rimlig summa dessutom! Bild på plaggen kommer kanske en annan gång!=) På kvällen blev det att grilla, igen! man blir aldrig riktigt less att grilla.. knepet är att variera det hela på olika sätt med potatis, sallad, sås etc. etc.

Sen traskade vi i väg och hyrde film.. "The Rocket" Hockeylegenden. Är en sann historia om Maurice Richards kamp som hockeyspelande franskkanadensare på 30-50-talet. En fördel är om man gillar hockey, som vi gör.. men det handlar inte bara om spelet, utan om en kamp mot orättvisor, patriotism, kärlek och m.m. Den var riktigt gripande, den kan jag varmt rekomendera!

Söndagen bestod av det gamla vanliga, upp å hoppa, äta frunch, i väg och handla, sen ta hand om tvätten.. Efter det blev det att ta itu med middan, sen chopp i väg till gymet! Från gymet hem och käka igen och sen lite teve och sängen igen! Våra söndagar börjar se så ut nu förtiden.. men det är kanske bra att man har det upplagt. Söndagar är aldrig SÅ roliga!

På kvällen hade jag inte hört nått från chifen om jag skulle jobba idag eller inte, så jag ringde vid tio-tiden å fråga.. Jo.. emma, det är ju lite snabbt på, men kan du öppna med mig i morron??
Happ, upp igen kl kvart över fyra!! men jag kom inte i säng för än efter 12.. så jag var lite trött då man klev upp och dessutom blev det att jobba över två timmar också. Så nu känner jag mig riktigt trött! Borde egentligen ligga i sänge nu! varför gör jag inte det???

Nää.. bäst att kila mot sängen..
PRONTO!

Ciao.

RSS 2.0