Sovmorron..

Go morron kan man säga!=)
Klev upp för en timme sen, men har jag tagit tag i mig själv? NO
borde nog göra det snart...

Att öppna igår gick ändå bra, jag tog mig upp då jag skulle, gjorde mig färdig och tog mig till jobbet.
Väl på jobbet så kände jag mig inte trött alls, när man väl kommer dit så stänger man av det.. men de är väl kanske bara nu till en början, sen får vi se!=) Arbetsdagen var slut vid 12 tiden, och när jag kom hem.. då kände jag mig död! La mig på den inbjudande sängen vid två, ställde en väckare givetvis!! vaknar senare av att de ringer i min mobil.. min sambo ringer..inte kl tre som jag hade ställt klockan på, utan kl var fem! Happ, där har man sovit tre timmar istället för en! Det är så typiskt mig.. alltid när jag ska göra sånt, så sover jag bort hela dagen! ingen självbehärskning överhuvudtaget!=)

Idag så börjar jag inte förrän 17.30 och jobbar till 21.30, ett kort pass.. men idag ska jag lära mig att kunna stänga butiken!

Sen får vi se.. hur det blir i helgen, om jag ska jobba nått eller hur det blir. Lite frustrerande att man inte vet. Vi har blivit bjudna till en fest på lördag,vid nån stuga med badtunna så sånt! eller så kanske vi hittar på nått annat. Jag vet att min sambo har en suprise för de kommande födelsedagsbarnet (moi!!) 
Som vanligt så är jag riktigt nyfiken!!=) 
Vi får se hur det blir helt enkelt..

Ciao.  


Humor!

Haha.. de här är humor!
Fick ett mess av chefen tidigare idag, frågade om jag kunde hänga med han å öppna i morron...
kl 05.30!!!
Klart att man säger ja! men dom som känner mig VET att jag INTE är en morronmänniska för fem öre!
Måste stiga upp nångång där vid kvart över fyra!=/
Såhär funkar jag.. om jag verkligen MÅSTE ta mig upp tidigt så gör jag det! men annars?? no no.. riktigt sjusovare!
Därför ser jag det hela med humor..
Måste lägga mig tidigt ikväll är trött som bara den i huvudet och kroppen, måste orkar för en morrondag också!!
Speciell när det är en tidigt sådan!

Go natt..

Längtar hem!

Ja.. trots att det står under "mer om emma" att jag kommer ifrån Skellefteå, så bor jag inte där längre! Sen efter påsk har jag bott i Götet och före det bodde jag i Oslo mellan juli 2006- mars 2007. Så.. de var ett tag sen nu! Anledningen att jag längtar hem nu.. är att det är våran kära stadsfest i helgen! Jag har aldrig missat det  förrut, stämmningen som är där, alla känslor, människor, musik och mat är underbart! Man träffar allt och alla och har två underbara festdagar, med grill, fint väder(förhoppningsvis), med sina vänner. Öltälten som spelar underbar sommarmusik, och  banden Skåpmat och Krutov som spelar där gör festivalen till va de är. De spelar härliga sommarplågor och klassiker och alla sjunger med och tar i från tårna..så dagen efter har man tappat rösten och är riktigt bakis.. men fy f*n va det är värt det!=)
På grund av att jag fick jobb så sent och min sambo fick bara en veckas semester så la vi in att komma "hem" vecka efter istället, för då är det 30+30 partaj och min födesledag å diverse.. men jag hade riktigt tur att jag kunde ha "semster" och samtidigt få behålla mitt nyfunna jobb!=)

Men de känns tungt i mitt hjärta att inte kunna vara hemma nu i helgen på något..som så alltid har varit så självklart...inte är det nu i år =(  Därför har jag hemlängtan nu, brukar inte känna av de så ofta.. man har lärt sig att anpassa sig! men en sak saknar jag nu, snart, idag, i kväll, imorron.. ja alla dagar...är mina underbara vänner som är kvar där "uppe"! Tänker på er ofta!!

Allt de här med festivalen har jag bestämt mig för att ta igen nästa år, ska banne mig ha semster då!!=)

Jo.. har jobbat min andra dag på nya-jobbet! igår fick jag stå 3 timmar och kolla på de andra jobba, snoka i butiken å lagret och ställa frågor och de visade mig lite saker! Idag.. då blev de att stå i kassan 3 timmar , å kul de var!! De är ett lätt datasystem så man kom in i det snabbt.. men fortf. finns de oklarheter.. men alla e vi barn ifrån början!=)
Så hoppas på jobb imorron  också, men att de blir längre än 3 timmar så man kommer in i det mer! Känns skönt med ny utmaning och lära sig något nytt!!=)

En grym värk i magen har jag och benen är lite tunga! men de är en underbar värk.. träningsvärken! då känns de som att man har gjort något vettigt, tagit tag i sig själv!

Nu ska jag power-napa lite!

Ciao. 

YES!!

Gårdagskvällen blev en bra kväll på många sätt å vis! Efter tvättning och middag så ringde dom från mitt jobb och frågade om jag kunde jobba idag.. ja självklart!=) Sen drog vi iväg till gymet för att träna bort helgens goda mat.. jag är så nöjd att jag har tagit tag i mig själv och börjat träna igen!! Jag känner att jag mår bättre redan.. trots att jag bara ha varit där 2 ggr..men jag tror på att ...börja sakta men säkert för att inget ska bli fel! Ska börja trappa upp nästa vecka!=)

Sen då när man kommer hem trött och utmattad.. så ringer han som jag var på intervju hos i torsdags. Han sa ju att han skulle höra av sig om en vecka, men han ringde redan igår å sa att han tyckte att vårat samtal hade varit så bra och han var intresserad av att anställa mig! YESS!!! kände jag.. de var en stor nyfikenhet och lättnad som lättade från mina axlar! Det var ju precis det jag ville och jag fick det uppfyllt!

Så imorron gäller det, då blir det upplärning på  mitt nya jobb! Det blir bara 3 timmar arbetstid, men de räcker gott och väl för första dan!=) Jag var så förvånad att jag kunde lämna mitt nuvarande jobb så lätt, att kunna gå på dagen! men jag tror att de har och göra med att det är ett sommarjobb och dom ringer in personal kvällen före! De har stort urval av personal och slutar en så gör det  ingen skillnad! Jag är glad att jag slutade där, det var på tok för stressigt, tungt och slitande arbete!

Nu ser jag framemot morrondagen..
Kanske man ska lägga sig tidigt ikväll?? för en gångs skull??

Ciao.


Dagen efter..

kvällen  före..
Mår faktiskt bra idag, det blev en lugn midsommar som tyvärr dog ut lite för tidigt!
Det regnade precis hela dagen, men vi befann oss inne i ett stall (första gången som jag firar midsommar i ett stall, men utan hästar i..) Vi anlände vid två-tiden där de serverades sill-lunch. Jag gillar ju inte sill, men jag bet ihop och åt, å de var inte så farligt! Dock blandade jag ihop sill, potatis, massa gräddfil, rödlök och ägg.. så jag antar att den värsta sillsmaken försvann!=) Sen efter det var de  lekar uti massor!! vi var uppdelade i olika lag, jag var i blå laget (som kom sist i 8-kampen, men de hör inte till saken!!) Allt från snöre genom kläderna till äta kolasnöre utan att använda händerna! svårast för mig var att trycka i mig 3 marie-kex (kjeks som GBG:are säger) å blåsa upp en ballong, man var ju öken i käften! Det var mycket psykningar, hejja på och lite gnällande, men mycket roligt!=)
Sen dog som de hela ut lite grann.. ingen tog som tag i att starta grillarna, så vi åt inte middag förän halv tio! Å just när man har ätit upp.. så kommer efterrätten inkörd! Efter det.. åkte några och de var så lugnt! man började titta på klockan lite fler gånger.. å tillslut ringde vi taxi, men efter en massa tjafs med att taxin inte hitta oss och vände tillbaka å en ny kom, så var vi inte hemma förrän ett! å då hade vi börjat ringa taxi lite före halv tolv! *suck*

På det hela var det väldigt trevligt, men de var så synd att de dog ut såfort! men de är det negativa tror jag när man börjar det hela så tidigt! men en underbar sak var att dom hade kattungar!!! så oerhört  söta allihopa, man vill bara ta hem dom, men de går tyvärr inte! vill inte att min katt ska bo i lägenhet!


Idag (lördag) har vi sovit ut och städat undan lite grann, Sen har vi handlat lite och ordnat middag! Vi fick fin-besök av elin på middag, så vi grillade å åt gott, med klyftpotatis, tzatsiki och en god sallad, å efterrätt.. en massa jordgubbar å glass!! *mmmm* inte dåligt!=)

I morron, blir det att städa lite till, pyssla, handla och tvätta! underbara söndagssysslor??not.. men ack så nödvändiga!

Nää.. nu ska jag släppa datorn och gå å puss på min sambo!

Ciao..


Midsommar på G!=)

Ännu en arbetsdag avklarad.. de börjar ordna upp sig nu! man kommer lätt in i rutinera, men det är fortf. väldigt stressigt! å de kommer de alltid att vara och jag har fortf. tunga trötta ben efter en arbetsdag.. men så smånigom hoppas jag att det ska bli bättre!
Nu när jag har fått ett jobb, så börjar andra jobberbjudanden rulla in! Var faktiskt på en intervju idag efter jobbet,det verkar super! Precis ett jobb som jag är sugen på, men jag var inte den enda som han skulle intervjua, så man måste hålla tummarna!! får besked nästa vecka.. så de blir spännande! *hoppas*hoppas*

Så..midsommar på G img!=) jaa.. nu är allt inhandlat å fixat, så nu är det bara att invänta festligheterna!=) Det startar redan kl 12 imorron, undra va det kommer att bli?? är nyfiken som vanligt!!=) De ryktas om lekar å sånt.. men vi får se helt enkelt!=) De som ska bli mest intressant och roligt är att vi ska fira med 2 personer vi känner...plus typ 18 st okända! Alltid trevligt att träffa nytt folk...=)

Nää.. nu blire inget mer skrivande för ikväll.. min sambo är nyfiken på vad jag har skrivit! han blev just informerad om att jag har skaffat blogg! och jag ska va lite social me han...

Trevlig midsommar på er alla!
Uppdatering om min midsommar kommer på lördag.. om jag orkar å inte är allt för bakis!!=P

Ciao

DÖD!

Njaa.. nu är jag inte det helt bokstavligen! Då kan jag inte skriva i min blogg!=) men jag var på mitt nya jobb idag..
första dagen! Å.. ja det verkar ärligt talat sådär, men jag ska inte vara för negg, jag måste ge de en chans!
men jag är död.. har som sagt varit arbetslös ett tag nu, så jag är väl lite seg i starten.. men de var ett stressigt jobb och de kommer att vara så varje gång jag jobbar e jag rädd!=/ men det kommer väl att vara tufft just i början.. sen så blir man en robot och kommer in i det.. hoppas jag iaf!=) Jag har blyben och tunga fötter just nu.. nä nu ska jag sluta gnälla!!=/

Va e de med jobbkläder.. varför ska dom sitta så j*la konstigt på en?? antingen är kläderna i killstorlekar så.. ja de ser bara sjukt ut när man har de på sig..eller så ÄR det kvinnodesignat, men den som designat kläderna kan ju inte veta hur en kvinna ser ut.. alltså måste designern vara en man?? eller en märklig kvinna?? oftast är byxorna så höga i midjan att de skär in i magen, eller som mitt problem nu som före, dom sitter läckert över bakdelen.. men jag kan inte knäppa igen knappen! så då får man ha de nervikt.. å tar jag en storlek större så sitter de inte bra över bakdelen.. OCH jag får FORTF. inte igen knappen!=/
Jaa jag vet.... I-lands problem!=) Nu gnällde jag iaf.. trots att jag inte skulle de!=P

ska fortsätta haldö i soffan och kolla på teve..
sen bär det av mot sängen.. kommer att sova hårt och gott i natt!

Ciao

Måndag..igen!

Jaha.. då var den helgen förbi, den har minst sagt varit innehållsrik. Fredagen startade med två jobb-intervjuer, resultatet blev att jag blev erbjuden båda jobben! Var tvungen att ge svar till jobb 1 på lördagen och jobb 2 skulle ringa mig idag. Jahapp.. de var den värsta fredagen i mitt liv tror jag.. jag led av beslutångest och mådde dåligt! Första gången i mitt liv, då jag hade lite av ett lyxproblem.. vilket jobb ska jag välja? Det är inte många ungdomar i sverige idag som har den valmöjligheten, man är glad om man kan få ett jobb! Jag tog dock ett beslut sent på fredagskväll, efter mycket vägade fram och tillbaka.. för och nackdelar-tänkandet och hela den biten, valde jag jobb 2. Så idag när jobb 2 ringde tackade jag JA.. jag kommer att börja såfort arbetsledaren ringer och vill ha in mig! Det känns bra nu, har gått arbetslös en längre tid nu.. och det har gjort mig lat och rastlös. äntligen får jag komma igång!!=)

På fredagen såg jag och min sambo "Hotell-liggaren" på DVD, en revy med Robert Gustafsson, Johan Reborg, Susanne Reuter, Peter Haber m.fl. Har inte skrattat så mycket på länge!! jag vek mig dubbel flera gånger och tappade nästan andan av allt skrattande!! Jag ska inte berätta va den handlar om.. utan jag föreslår att ni bara tittar på den! men ett starkt tips.. ni måste vara vakna å hänga med.. för det går fort i svängarna!=)

Sen några veckor tillbaka visste jag att denna lördag skulle jag få tillbringa hela dagen, kvällen och en tag in på natten själv! min sambo hade en såndär heldag med laget, som innefattade fotboll, lekar, mat och alkohol! Själv så drog jag en sväng till lilla centrum och köpte lite nya saker till lghen som ska till byrån.. tar bilder å visar er när de blir klart! Det var en så regning dag..så jag låg inne å slappade å såg på tv, på kvällen tog jag en långdusch, peelade kroppen, gjorde hårinpackning och aniktskmask! Guu så schöönt! Sen kurade jag ihop mig i soffan i myskläder, med glass, jordgubbar och choklad!!=) Tände ljus och ordnade en jordgubbsdrink och slog på en film.. en rkt avkopplande lördagskväll, och en riktigt ta-hand-om-en-själv-kväll! Det var ett tag sen jag riktigt tog hand om mig själv.. så jag gjorde de med besked!!=) Kan högt rekomendera detta, det var skönt avkopplande.. och de går att umgås bara med sig själv, ensam, en lördagskväll! Jag tror alla behöver det emellanåt... och man kommer inte att må dåligt av det! Det har då jag bevisat nu..=)

Söndagen blev kort å intensiv! Vaknade kvart i två.. jahapp där har man sovit bort dagen, klev upp och försökte komma sig i ordning! efter lite frunch-ätande begav vi oss för söndagshandling och sen tog vi tag i lgh och städade den! helt plötsligt var kl nio och de var MI2 dags.. sen blev det inte så mycket mer.. sen var det redo för sängen!

Nu blev det här långt! Sorry.. ska försöka förbättra mig!
Ska bege mig nu till apoteket...

Ciao!

Jaa.. välkomna!=)

Yess.. välkomna till min nya blogg!
Har funderat länge på att skaffa mig en blogg, men har aldrig riktigt kommit mig för!
men nu kände jag att det var dags, att ta tag i mig själv, förändra mitt liv litegrann..
I min blogg kommer jag att skriva om allt som tilltalar, intresserar och insperar mig!
Om mina drömmar, funderingar, åsikter, filosofier, tankar m.m.m
Hur det kommer att se ut.. ja det får ni allt se om!=)

Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0